Fuck de koning, fuck de koningin, fuck het koningshuis?

Deze week is er ophef ontstaan over een activist die riep: fuck de koning, fuck de koningin, fuck het koningshuis. Het openbaar ministerie was voornemens deze activist te gaan vervolgen. Inmiddels is dat veranderd in het onderzoeken of vervolging mogelijk is.

In Nederland hebben we nog wetgeving betreffende het koningshuis, die niet van deze tijd is. Is het niet eens tijd deze wetgeving aan te passen?

Via wetgeving worden de onderdanen aan alle kanten uitgeknepen als een citroen. Steeds meer financiële verplichtingen worden de staatsburgers opgelegd. De Nederlander betaald wereldwijd bekeken het meeste “belasting”. Eeuwen terug kwam “het volk” al in opstand als er 10% belasting betaald diende te worden. Waar is die mentaliteit gebleven?

De rechten van de staatsburgers worden in Nederland structureel afgebouwd. Daar waar het kan wil Nederland ook af van internationale verdragen betreffende mensenrechten. De slavernij richting staatsburgers wordt “zichtbaar” weer steeds verder uitgebreid in dit land.

Realistisch kan hetgeen wat er vanaf 2008 plaats vind qua extra financiële verplichtingen opleggen en het afnemen van rechten van staatsburgers omschreven worden als “de grootste rooftocht uit de Nederlandse geschiedenis”.

Meer dan 2,5 miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. Voedselbanken schieten als paddenstoelen uit de grond. De groot graaiers, zoals ING topman Ralph Hamers, gaan gewoon door met het zichzelf in korte tijd verrijken. Dan ben je voor mij een hele grote asociale hufter. Sorry voor het taalgebruik, maar meer respect heb ik niet voor dat soort bankierstuig dat geld uit het niets creëert.

Ik vraag mij hardop af, of staatsburgers die de eed / of belofte hebben afgelegd aan de Koning, of voorheen aan de Koningin, wel weten aan welk “systeem” zei die eed/ of belofte hebben afgelegd. Is het wel in het belang van het Nederlandse volk hoe zij handelen? Op steeds grotere schaal blijkt van niet.

Wanneer worden al die staatsburgers actief bij bijvoorbeeld de politie, openbaar ministerie, rechtbanken, de marechaussee, douane, landmacht, luchtmacht, marine, etc. etc. eens wakker dat zij niet meer handelen in het belang van het volk, maar slechts de belangen behartigen, en desnoods met geweld handhaven van een klein clubje elite, die dit land financieel leeg plundert ten bate van het eigen gewin.

En ja, het gros van die mensen bovenstaand genoemd staan zijn zelf ook onderdeel van het volk. Aan hen de keuze, een verschuiving naar een leefbaar Nederland voor iedereen, of een land geschoeid op fascistische leest waar alles draait om de belangen van een klein clubje elite dat hen gebruikt om het “elite systeem” in stand te houden.

Leave a comment